Projekt­verktyget för bygg­branschen

Med våra olika tjänster och funktioner kan vi forma ditt system så det passar din verksamhet.
Låt Struqtur hjälpa dig att spara både tid och pengar!

Projekt­verktyget för bygg­branschen

Med våra olika tjänster och funktioner kan vi forma ditt konto så det passar din verksamhet.
Låt Struqtur hjälpa dig att spara både tid och pengar!

Offert

Skapa snabbt och enkelt professionella offerter och skicka dem direkt till kund från Struqtur. Kunden kan sedan acceptera offerten digitalt och du skapar snabbt ett projekt utifrån en godkänd offert. 

ÄTA-hantering

I Struqtur är det enkelt att skapa ändring- och tilläggsarbeten och koppla dessa till dina projekt. Genom att skicka din ÄTA direkt från Struqtur kan din kund godkänna den elektroniskt och ni får full kontroll samt kommer snabbt vidare med arbetet utan att spilla massa tid i onödan.

Projekt

Med Struqtur får du fullständig kontroll på dina projekt och missar inga intäkter eller kostnader. Du samlar här all information om projektet såsom kunduppgifter, ritningar, egenkontroller/checklistor, bilder, tidrapporter samt använt material. Du kan på detta sätt skicka fakturor på nolltid och får full kontroll på hur projekten går. (Om du skapar ett projekt från en offert följer informationen med och du slipper dubbelarbete.)

Tid­rapport

I Struqtur kan varje användare rapportera sina tider på enkelt och smidigt sätt under minuten. Tiderna sammanställs per projekt samt per användare vilket gör att det går snabbt att få ut underlag för både fakturering och lön. För att inte missa några timmar går det även att tidrapportera på frånvaroprojekt (ex. sjuk, semester eller VAB) samt internprojekt (ex. Kontor, lager eller transport).

Kundfaktura

Lätt som en plätt kan du skapa fakturor då allt underlag har sparats under projektets gång. Kunduppgifter, materialpåslag, offerterat pris eller timpris samt alla tider och övriga kostnader är sparat och summerat så fort du klickar på “Skapa faktura”. Du har även alltid möjlighet att skicka med detaljerat underlag till kunden.

Leverantörsfaktura

I Struqtur kopplas leverantörsfakturor automatiskt till rätt projekt och du får kontroll på dina inköp och kan enkelt redovisa dessa till dina kunder. Du kan även på ett enkelt sätt göra påslag på inköpen innan du fakturerar. Vi har flera olika lösningar på att få in dina leverantörsfakturor i Struqtur. (Läs mer under Integrationer.)

Statistik

När du använder Struqtur får du översikt och kontroll över din verksamhet genom våra statistikverktyg. Du får snabbt en överblick över intäkter, kostnader, hur många timmar, material, mil som rapporterats varje månad, hur många offerter som blivit godkända och mycket mer. 

Meddelande

I Struqtur har vi ett internforum där du kan kommunicera med hela ditt företag på en och samma gång. När dina medarbetare mottagit meddelandet får de en pushnotis i sin telefon. Ni har även möjlighet att få pushnotiser när ett nytt projekt skapat, när användaren är knuten till ett nytt arbetsmoment eller blivit schemalagd i planeringsverktyget. Som admin har möjlighet att få ett mail varje gång en anställd rapporterar sjuk eller VAB. 

Register

Du får dina register samlade på ett och samma ställe. Du kan importera ditt nuvarande artikelregister, leverantörsregister samt kundregister i ditt system. (Såklart hjälper vi dig med detta också, helt kostnadsfritt.) Du får även alla anställda samt deras anhörigas kontaktuppgifter spara i Struqtur. Alla kontaktuppgifter är lättillgängliga via appen om det önskas. 

Integrationer

Genom att integrera Struqtur med andra system och tjänster minimerar du ditt administrativa arbete. Vi erbjuder integrationer till bokföringssystem och lönesystem samt inläsning av ordrar, följesedlar samt leverantörsfakturor. Detta gör att du inte missar några kostnader och slipper extra arbete. (Läs mer under Integrationer.)

Hantverksdoku

Fri tillgång till arbetsmiljöplaner, egenkontroller, checklistor, elsäkerhetsdokument, riskanalyser och avtalsmallar. Mallarna är anpassningsbara både via webben och appen. Med projektverktyget ingår även de uppgraderade funktionerna såsom att ha logotypen på dokumenten och möjlighet att knyta dokument till projekt.  (Läs mer under Hantverksdoku.)

Personalliggare

Skatteverket kräver personalliggare om ditt projekt överstiger fyra prisbasbelopp och om  beställaren inte är privat och bygger för eget bruk. Struqturs personalliggare följer alla krav och gör dig redo att anta de stora projekten. Med projektverktyget ingår även de uppgraderade funktionerna så som kunna dela in medarbetare i olika divisioner och möjlighet att skicka xml-exporten via appen till Skatteverket vid en eventuell kontroll. (Läs mer under Personalliggare

Allt under samma tak

Det administrativa arbetet är något som lätt skjuts på framtiden vilket tyvärr kan resultera i att information försvinner, man missar intäkter och får onödiga kostnader. I Struqtur får du all information på ett och samma ställe vilket bl.a. innebär tidrapporter, material, kontaktuppgifter, arbetsmoment och dokument. Du kan även spara bilder i varje projekt för att dokumentera ert professionella arbete. Informationen finns tillgängligt via dator, surfplatta och mobil. Kan det bli smidigare? 😉

Med allt under ett och samma digitala tak kan du snabbt och enkelt ta fram ett underlag från ett avslutat projekt vilket en seriös hantverkare har stor nytta av vid en eventuell ifrågasättande kund!

Digital projekthantering för byggföretag

Bli en seriös hantverkare

Genom att ha kontroll på din administration gör du ett seriöst intryck på dina kunder och får lätt fram underlag vid en eventuell tvist.

Få tid över till annat än administration

Med Struqtur administrerar du dina offerter, tidrapporter, projekt, fakturor och mycket mer i ett och samma system.

Ett kundanpassat verktyg

Med våra olika tjänster och funktioner kan vi tillsammans forma ditt system så det passar din verksamhet.

Få ordning på din administration

  • Minska pappersarbete

  • Enkelt & Effektivt

  • Webb- & appbaserat

  • Översiktligt

  • Testa gratis i 30 dagar

  • Fri support

Boka demo, testa i 30 dagar och välj själv om du vill fortsätta!

Använd rätt verktyg – Struqtur

Brukar du använda en mejsel när du ska spika? Det kanske går, men är inte lika effektivt som om du skulle använda dig av en hammare. Samma sak gäller för administrationen – använd rätt verktyg för att få mer tid över till annat! Struqtur erbjuder olika kundanpassade upplägg för att du ska kunna använda rätt verktyg för din verksamhet!

Rätt verktyg för byggbranchen
XLNT Måleri – Karl Lindstedt

”Varje anställd lägger in sin arbetstid via webben eller i appen och vi får in allt på ett ställe vilket underlättar det administrativa. Det är skönt att Struqtur är molnbaserat så att man kan öppna upp det på vilken dator eller mobil som helst. Vi rekommenderar Struqtur!”

Hög servicenivå i kombination med korta väntetider! 

Fri support i världsklass

Vi finns här för dig när du behöver hjälp helt kostnadsfritt. Maila oss gärna genom formuläret om du vill veta mer eller ring oss på 031-300 65 20!

Bli proffs och få tips och nyheter på Struqturloggen:

Hantverksdokument och mallar för byggbranschen hos Struqtur
Mallar för bygg, markarbete, el och VVS!
Visste du att vi har ett brett sortiment på hantverksdokumentsmallar som du kan anpassa utifrån ditt behov? Du kan göra arbetsmiljöplan, avtal/kontrakt, checklistor, egenkontroll, elsäkerhetsdokument och riskanalys! Hur funkar det? Läs mer...
Tips i Corona tider
Tips till företag i Corona-tider
Med tanke på situationen kring COVID-19 vill vi informera er om att vi gör allt för att säkerställa vårt fortsätta Struqtur-arbete. Eftersom det väntar en svår tid framöver har vi sammanställt tips för dig som är företagare! Läs mer...
Nya i Struqturteamet: David, Sergio och Tommy
Tillväxt i Struqturfamiljen
Struqtur välkomnar nya proffs till Struqturfamiljen: David, Sérgio och Tommy! Lär känna dem bättre och läs inlägget. Läs mer...

Struqtur logo

KONTAKT

031-300 65 20

supportbygg@byggbranschenstruqtur.se

Helgfria vardagar: 09:00-17:00
Lunchstängt: 12:00-12:30

Boka demo
Frågor & svar