Tidrapportering för byggbranschen

Med Struqturs Tidrapport kan du tidrapportera din tid på ett enkelt och snabbt sätt antingen via webben eller mobilappen.

Struqturs tidrapportering i mobilappen
Struqturs tidrapportering i mobilappen
Tidrapportering för bygg­branschen

Med Struqturs Tidrapport kan du tidrapportera din tid på ett enkelt och snabbt sätt antingen via webben eller mobilappen.

TIDRAPPORTERA SNABBT

Registrera tidrapporter enkelt via Struqtur genom att välja projekt, fyll i antal timmar och skriv en kort kommentar om vad som har gjorts. Klart under minuten – snabbt och tidseffektivt!

MOBILAPP & WEBB

Tidrapportera via mobilen eller datorn. Struqtur är molnbaserat och du har tillgång till ditt system var och när som helst. Vilket gör ditt och dina anställdas arbete smidigt och effektivt!

TESTA GRATIS 30 DAGAR

Vi erbjuder 30 dagar testperiod helt kostnadsfritt. Vi hjälper dig att komma igång med en personlig demo från våra Struqtur-proffs. Inga startavgifter, ingen bindningstid och fri support!

Hantverkare använder Struqtur tidrapportering via mobilappen

Tidrapportering via app och webb

Tidsregistrering sker på många olika sätt idag. Struqtur Tidrapport är ett snabbt och tidseffektivt sätt för dagens hantverkare! Struqtur Tidrapport är som en digital byggdagbok. Vilket innebär att du och dina anställda enkelt kan tidrapportera er arbetstid samt frånvaro via appen eller webben. Detta gör att tiderna blir samlade på ett och samma ställe både per projekt och anställd. Därmed kan du ta ut underlag till både faktura och lön under minuten.

Vi vet att varje verksamhet inom byggbranschen ser olika ut och har olika behov. Därför har vi utformat Struqtur på ett flexibelt sätt med valmöjlighet till flertalet funktioner och integrationer (t.ex. till bokföringssystem) som du väljer själv. Börja tidrapportera i Struqtur och säg hejdå till dubbelarbete! 😉

 • Obegränsat med arbetsplatsprojekt
 • Frånvaro projekt (sjuk, tjänstledig och VAB m.fl.)
 • Interna projekt (lager, verkstad och transport m.fl.)
 • Traktamente
 • Extra arbete
 • Milrapportering
 • Materialrapportering
 • Kommentarer om utfört arbete
 • Egen statstik på sin arbetstid
 • Via app eller webb

Tidsregistrering och flertalet andra funktioner!

Struqtur är mer än tidrapportering för hantverkare inom byggbranschen

Struqtur erbjuder ett komplett verktyg för hantverkare inom byggbranschen: Projektverkyget! Där får du hela flödet från offert, projekt, tidrapportering och fakturering. Du har också möjlighet att använda Hantverksdoku med egenkontroller, riskanalyser, checklistor och arbetsmiljöplaner m.fl. Med Struqtur sparas allt tryggt digitalt på ett och samma ställ. Vilket innebär att du kan enkelt söka, sortera och få en bra överblick över underlag, projekt och dokument. Vi finns här för dig med flertalet funktioner och integrationer när du får fler projekt, fler anställda eller bara vill ändra arbetssätt! Du väljer att utforma ditt Struqtur konto själv och utifrån din verksamhet!

Webb- och appbaserat projektverktyg för byggbranschen

Byggbranschens tidrapporteringssystem för:

 • Entreprenad, anläggare & markarbetare

 • Installatörer, elektriker, servicemontörer & VVS-montörer

 • Plattsättare & golvläggare

 • Takläggare & plåtslagare

 • Byggare & snickare

 • Målare

Hög servicenivå i kombination med korta väntetider! 

Fri support i världsklass

Vi finns här för dig när du behöver hjälp helt kostnadsfritt. Maila oss gärna genom formuläret om du vill veta mer eller ring oss på 031-300 65 20!

Bli proffs och få tips och nyheter på Struqturloggen:

Bygg din offert i Struqtur
Hur skriver man en offert?
Vet du vilka delar som ska vara med i en offert? Eller vad som bör vara med i en offert? Vi har samlat alla tips till dig som vill skriva en professionell & snygg offert! Läs mer...
Byggbranschens kostnader och material
Glöm inte material & kostnader!
Material och andra kostnader glöms lätt bort och därmed inte faktureras. Få koll och fakturera era kostnader och material! Vad har ni för kostnader som ni missar lätt? Läs mer...
Timpris för hantverkare inom byggbranschen
Tar du rätt timpris?
Det är viktigt att ta rätt timpris som hantverkare. Det blir svårare att höja sitt timpris ifall man börjar för lågt. Vi har samlat tips och de vanligaste timpriserna inom byggbranschen! Läs mer...

Struqtur logo

KONTAKT

031-300 65 20

supportbygg@byggbranschenstruqtur.se

Helgfria vardagar: 09:00-17:00
Lunchstängt: 12:00-12:30

Boka demo
Frågor & svar