Nya i Struqturteamet: David, Sergio och Tommy
Tillväxt i Struqturfamiljen

2020-03-17

Vi tycker det är roligt att utvecklas och expandera! Under 2019 anställde vi tre nya proffs som är en del av Struqturfamiljen: David, Sérgio och Tommy!

David är Backend / DevOps Tech Lead på Struqtur och har jobbat med utveckling och systemdrift av molnbaserade mjukvarutjänster i drygt 15 år, nu senast på Meltwater och Burt. Han är uppväxt i Östergötland men har bott i Göteborg de senaste åren. När han inte jobbar kan du se honom i bandet Chugger eller på ett hinderbanelopp.

Sérgio är Frontend Tech Lead och är från början från Portugal men studerat och jobbat i Sverige. Han har över 10 års arbetslivserfarenhet med fokus på användarens behov och upplevelse. När han får möjlighet brukar han alltid använda flertalet passande emojis. 😉 🙂 😛 På fritiden ser han till att umgås med sina vänner och spela fotboll, volleyboll och ibland till och med sjunga karaoke.

Tommy är säljaren i Göteborgsområdet som gärna kommer till ditt företag och berätta vad Struqtur kan göra för er (boka en demo här). Han har jobbat med försäljning över 15 år både i Sverige och utomlands. När Tommy inte jobbar dansar han gärna till tonerna av salsamusik eller headbangandes på en hårdrockskonsert.

Kommentera nedan om du har några funderingar till våra nya proffs!

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Struqtur logo

KONTAKT

031-300 65 20
support@struqtur.se

Helgfria vardagar: 09:00-17:00
Lunchstängt: 12:00-12:30

Boka demo
Frågor & svar