Kungälvs Plastteknik AB

Kungälvs Plastteknik AB

2019-09-16

Kungälvs Plastteknik AB är ett entreprenörsföretag som funnits i Kungälvs sedan 1989. De arbetar med anläggning och svetsning av polyetenrör inom vatten, avlopp och industri. De utför olika typer av reparationer och underhåll inom bl.a. VVS, bergvärme, mark- och vattenanläggning.

De har använt Struqtur sedan 2017. Onsdagen den 11 september var delar av Struqtur där för att hälsa på och fick se deras verkstad och lager i Kungälv.

Projektledaren Christian Mattiasson säger följande om Struqtur:

Kungälvs Plastteknik AB

Då alla medarbetare är på olika projekt och orter är det väldigt smidigt att de kan rapportera tid och material på varje projekt enkelt via appen var de än befinner sig.

Tidigare har vi haft incidenter med att personal har skrivit sina rapporter på olika sätt, detta har varit väldigt besvärligt vid fakturering. Med Struqtur får vi alla tidrapporter samt materialrapporter på ett och samma ställe och därmed underlättar vår fakturering betydligt.

Struqturs support har varit väldigt behjälplig från första början med t.ex. utbildning av systemet samt import av kunder och artiklar!

Vi tycker det är väldigt trevligt att få komma ut till olika företag och få se deras verksamhet! Vill du vara med i nästa inlägg? Skriv en kommentar nedan eller skicka ett mail till struqturloggen@struqtur.se!

2 Kommentarer
 1. VVS-INSTALLATIONER
  VVS-INSTALLATIONER says:

  Tack för läsningen. Ärligt talat har du behandlat ämnet och granskat i stort sett alla områden. Om jag skulle skriva detta skulle jag ha gjort några saker annorlunda själv men du har definitivt inspirerat mig att komma in i bloggvärlden. Tack högar för inlägget jag uppskattar verkligen. Ha en bra dag och fortsätt blogga.

  • Stina
   Stina says:

   Hej! Vad roligt att du uppskattar våra inlägg och att du blivit inspirerad. Du får gärna höra av dig med förbättringsförslag och inspiration till oss, det är vi väldigt tacksamma för! Önskar dig en trevlig helg och fortsatt god läsning!

   MVH
   Stina på Struqtur

Kommentering är stängd.

Struqtur logo

KONTAKT

031-300 65 20

supportbygg@byggbranschenstruqtur.se

Helgfria vardagar: 09:00-17:00
Lunchstängt: 12:00-12:30

Boka demo
Frågor & svar